Villatypen met allure

VILLATYPE
MARK
KAVELS 1, 3 en 7

Woonoppervlak 223m²

Kavel 1 | Kavelgrootte 1035m²
VERKOCHT

Kavel 3 | Kavelgrootte 1.051m²
€1.169.000,- v.o.n.
VRIJ

Kavel 7 | Kavelgrootte 706m²
VERKOCHT

Veenweg

De statige monumentale herenboerderijen aan de Veenweg zijn de inspiratiebron voor type Mark. Deze authentieke sfeer vindt u terug in de uitvoering van de inpandige garage, het souterrain en de uitbouwen.
Het entree van de villa is statig. De living is ruim, licht en geheel naar eigen inzicht in te delen. Wenst u meer leefruimte? Op de begane grond kunt u kiezen voor een sfeervolle serre aan de woonkeuken. Op de eerste verdieping treft u vier riante slaapkamers en twee luxe badkamers aan. In de (hobby)ruimte in het souterrain is volop ruimte voor bijvoorbeeld wasapparatuur of een heerlijke werkplek.

Download impressies & plattegrond
VILLATYPE
HEIN
KAVEL 4

Woonoppervlak 236m²

Kavel 4 | Kavelgrootte 957m²
€1.195.000,- v.o.n.
VRIJ

Veenweg

De architectuur van villa Hein is hetzelfde als type Mark. Onderscheidend zijn de afwijkende kleurstelling van de dakpannen, de grootte en de indeling. Dus ook hier een statig entree en een ruime leefruimte. Een aparte serre of een fijne woonkeuken voor het hele gezin? Het kan allemaal. De bovenverdieping telt vier royale slaapvertrekken met twee moderne badkamers. Eén hiervan is de ‘master-bedroom’; extra groot en met een eigen badkamer en ruimte voor een walk-in closet. In het souterrain bevindt zich de inpandige garage en is er volop plek voor bergruimte en een hobbyplek. Deze vrijstaande woning laat veel daglicht binnen, wat zeer aangenaam is.

Download impressies & plattegrond
VILLATYPE
ALEX
KAVELS 2,6 en 8

Woonoppervlak 253m²

Kavel 2 | Kavelgrootte 917m²
VERKOCHT

Kavel 8 | Kavelgrootte 699m²
VERKOCHT

Stoer en ietwat romantisch is dit type dijkvilla. Het ontwerp is identiek, maar de drie villa’s ogen, mede door de variatie in de kavels, verschillend. Opvallend zijn de authentieke details en de symmetrie, zoals het brede omlaag getrokken dak, de ronde raampjes en de met hout ombouwde dakgoot. Het meest in het oog springt het markante sierelement op de nok: het uilenoog. Binnen en buiten zijn met elkaar verbonden en lopen naadloos in elkaar over. Op de eerste verdieping treft u vier riante slaapkamers en twee luxe badkamers aan. Eén hiervan is de ‘master-bedroom’; extra groot en met een eigen badkamer en ruimte voor een walk-in closet. Op de tweede verdieping zijn nog twee kamers.

Download impressies & plattegrond
VILLATYPE
TOM
KAVEL 5

Woonoppervlak 173m²

Kavel 5 |  
Kavelgrootte 995m²
VERKOCHT

Hoe heerlijk is het om u in alle rust terug te trekken en te genieten van de ruimte in en rondom uw huis? In deze villa zijn alle vertrekken in te delen hoe u het wenst. Optioneel kunt u ook kiezen voor een sfeervolle serre aan de woonkamer om nog meer leefruimte te creëren. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en twee luxe badkamers. Plek voor de auto is er uiteraard ook. Deze parkeert u in de inpandige garage in het aparte souterrain.

Download impressies & plattegrond