Waterrijke regio

De Veenweg loopt ‘dwars’ door Leidschenveen: een waterrijke regio tussen Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam. Dit door dijken en groen omsloten gebied bestaat voornamelijk uit laagbouw en een boeiende compositie van onderscheidende woonstijlen. Diezelfde diversiteit aan woningbouw is ook aan de Veenweg te zien. Monumentale landhuizen en knusse dijkwoningen wisselen elkaar af.

Alle voorzieningen dichtbij
Wonen en leven in ‘De Veenweg’ dijkvilla’s is aangenaam. Winkels, basisscholen, kinderopvang, sportverenigingen, recreatievoorzieningen en horecagelegenheden zijn op fiets- of loopafstand. Het project ‘De Veenweg’ ligt aan een deel van de Veenweg dat alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer. Het is goed bereikbaar vanaf de rijkswegen A4 en A12 en met het openbaar vervoer. Op nog geen 500 meter afstand is de bushalte van lijn 30 en het station Leidschenveen / Den Haag bevindt zich op minder dan 1 kilometer. Hier stapt u zo op de tram, metro en bus. Zo bent u in korte tijd bent u bij het vernieuwde winkelcentrum Leidsenhage (de toekomstige Mall of the Netherlands), de theaters in Den Haag, het strand van Scheveningen, luchthaven Schiphol en hartje Amsterdam.

Natuur als achtertuin
Naast stadse voorzieningen en goede uitvalswegen is de natuur altijd heel dichtbij. Wandelend of fietsend in de directe omgeving is de hectiek van de stad ver weg. Het lijkt alsof de tijd stilstaat. Onderweg geniet u van de grazende koeien en de dorpse gezelligheid of van een picknick in de weide. De Driemanspolder is uw ‘achtertuin’ en verandert de komende jaren in één groot waterrijk gebied voor ontspanning én inspanning: fietsen, wandelen, kanovaren, hardlopen, zwemmen of skeeleren. Wat u maar wilt.