kavel 9

De negen kavels van “De Veenweg” zijn in de basis voorzien van stijlvolle, mooi passende dijkvilla’s. En dit stukje Nederland leent zich ook bij uitstek voor het verkavelen van de grond. U kunt er daarom ook voor kiezen om kavel 9 te kopen en hier uw eigen villa te realiseren! Een unieke kans die zich voordoet op een unieke locatie.

In het kavelpaspoort zijn de randvoorwaarden helder weergegeven. Zo toetst u eenvoudig en snel of ‘De Veenweg’ de plek is om uw droomvilla naar eigen idee te kunnen realiseren. Uiteraard informeert de makelaar u graag persoonlijk over de mogelijkheden voor het zelf ontwerpen en/of (laten) bouwen van uw villa.

Verkoop informatie

Alle verkoopstukken zoals de prijslijst zijn op deze pagina te downloaden. De overige documenten zijn contractstukken en als concepten beschikbaar. De definitieve contractstukken ontvangt u in een papieren versie, gebundeld in de kopersmap, zodra u overgaat tot koop.

9

Hier is Kavel 9

Belangstelling?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en heeft u de wens om middenin de Randstad ruim en rustig te leven in een gezonde, groene omgeving? Neem dan nu contact op met de makelaar.

WVK Makelaars: 070 386 12 10 of nieuwbouw@wvk.nl