Bouwnummer 4 | VILLATYPE HEIN

De architectuur van villa Hein is hetzelfde als type Mark. Onderscheidend zijn de afwijkende kleurstelling van de dakpannen, de grootte en de indeling. Dus ook hier een statig entree en een ruime leefruimte. Een aparte serre of een fijne woonkeuken voor het hele gezin? Het kan allemaal. De bovenverdieping telt vier royale slaapvertrekken met twee moderne badkamers. Eén hiervan is de ‘master-bedroom’; extra groot en met een eigen badkamer en ruimte voor een walk-in closet. In het souterrain bevindt zich de inpandige garage en is er volop plek voor bergruimte en een hobbyplek. Deze vrijstaande woning laat veel daglicht binnen, wat zeer aangenaam is.

Verkoop informatie

Alle verkoopstukken zoals de prijslijst zijn op deze pagina te downloaden. De overige documenten zijn contractstukken en als concepten beschikbaar. De definitieve contractstukken ontvangt u in een papieren versie, gebundeld in de kopersmap, zodra u overgaat tot koop.

4

Hier komt bouwnummer 4

Belangstelling?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en heeft u de wens om middenin de Randstad ruim en rustig te leven in een gezonde, groene omgeving? Neem dan nu contact op met de makelaar.

WVK Makelaars: 070 386 12 10 of nieuwbouw@wvk.nl