Bouwnummer 3

De statige monumentale herenboerderijen aan de Veenweg zijn de inspiratiebron voor deze villa. Deze authentieke sfeer vindt u terug in de uitvoering van de inpandige garage, het souterrain en de uitbouwen.
Het entree van de villa is statig. De living is ruim, licht en geheel naar eigen inzicht in te delen. Wenst u meer leefruimte? Op de begane grond kunt u kiezen voor een sfeervolle serre aan de woonkeuken. Op de eerste verdieping treft u vier riante slaapkamers en twee luxe badkamers aan. In de (hobby)ruimte in het souterrain is volop ruimte voor bijvoorbeeld wasapparatuur of een heerlijke werkplek.

Kelder
Begane grond
Eerste verdieping
Previous
Next

Verkoop informatie

Alle verkoopstukken zoals de prijslijst zijn op deze pagina te downloaden. De overige documenten zijn contractstukken en als concepten beschikbaar. De definitieve contractstukken ontvangt u in een papieren versie, gebundeld in de kopersmap, zodra u overgaat tot koop.

3

Hier komt bouwnummer 3

Belangstelling?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en heeft u de wens om middenin de Randstad ruim en rustig te leven in een gezonde, groene omgeving? Neem dan nu contact op met de makelaar.

WVK Makelaars: 070 386 12 10 of nieuwbouw@wvk.nl